Casio PX5S Stage Piano

Casio PX5S Stage Piano

Casio

PX5S

Nieuw

De Casio PX-5S uit de Privia serie is een veelzijdige stage piano vol met zeer goede piano sounds en bied daarnaast nog eens serieuze synthesizer functies.

 

- 88  Tri-Sensor geschaald Hammer Action II klavier met zeer fijne respons

- 256 tonen polyfonie
- 370 preset sounds (aanpasbaar)
- ruimte voor nog eens 350 zelf te maken sounds

- string response 
- damper response 
- vele effecten zoals delay, reverb, chorus, key-off-simulation
- 4 controllers, 6 sliders
- onafhankelijke USB en MIDI mogelijkheden zowel in als uit
- audio recording met 8 tracks

 
YT:DXUxUhLrFbs

 

€ 899.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Aantal Toetsen88

CASIO


GROOTSTE MUZIEKWINKEL VAN NOORD NEDERLAND


Casio piano’s en keyboards hebben hun plek op de toetsenmarkt in de afgelopen decennia veroverd met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met oog voor design en details zijn de instrumenten ontworpen met als uitgangspunt dat ze goed moeten klinken, veel mogelijkheden moeten hebben en niet duur mogen zijn. Daar is dit merk vanaf het begin prima is geslaagd! Casio heeft hoog in het vaandel staan dat muziek maken een bron van levensvreugde moet zijn en binnen handbereik van veel mensen. Tonika Music heeft een uitgebreide collectie Casio staan.
CASIO


GROOTSTE MUZIEKWINKEL VAN NOORD NEDERLAND


Casio piano’s en keyboards hebben hun plek op de toetsenmarkt in de afgelopen decennia veroverd met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met oog voor design en details zijn de instrumenten ontworpen met als uitgangspunt dat ze goed moeten klinken, veel mogelijkheden moeten hebben en niet duur mogen zijn. Daar is dit merk vanaf het begin prima is geslaagd! Casio heeft hoog in het vaandel staan dat muziek maken een bron van levensvreugde moet zijn en binnen handbereik van veel mensen. Tonika Music heeft een uitgebreide collectie Casio staan.Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.