Fender 7250ML Bas snaren 045-100

Fender 7250ML Bas snaren 045-100

Fender

0737250405

Nieuw

Voor de long scale basgitaar 045-100

Meer details

€ 21.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Set snaren voor de basgitaar 045-100. Nikkel omwonden staal. Round wound.

045-065-080-100. Als een van de grootste en beroemdste gitaarbouwers ter wereld stelt Fender natuurlijk ook hoge kwaliteitseisen aan de snaren die op alle basgitaren worden gezet. Alleen de beste staalsoorten worden gebruikt om het goede gevoel van de gitarist vast te houden tijdens het spelen. Deze Nickel Plated Steel (NPS) bas set combineert de hoge output en dynamische sound van staal perfect met de smooth feel van nikkel. De toon is vol en helder. Perfect voor rock, funk en andere muziekstijlen waar de gitaar messcherp doorheen moet snijden.

KleurNickel
Geschikt voor:Basgitaar Long Scale

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.