Yamaha DGX650B

Yamaha DGX650B

Yamaha

DGX650B

Nieuw

De Yamaha DGX - 650 is een digitale piano en keyboard in 1 mooie komplete Piano inclusief meubel. met deze Piano is het mogelijk om mee te spelen met syles wat er voor zorgt dat je als toetsenist op een leuke creatieve manier je prestaties kan verbeteren . Met de ingebouwde USB Audio Recorder kunt u makelijk opnemen en dit zelfs in meerdere sporen.
Naast 88 toetsen piano klavier en een aantal goede piano klanken heeft de DGX650 talloze andere geluiden en begeleidingen. Fraaie orgels, accordeons en blazers zijn te combineren met strakke "styles".

 

€ 699.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

YAMAHA


DEALER IN HET NOORDEN


Yamaha Musical Instruments is een belangrijk onderdeel van het merk Yamaha.
Yamaha is een innovatief merk dat altijd aan de weg timmert om te vernieuwen en te verbeteren, met oog voor design en details. Prachtige, kwalitatief hoogwaardige instrumenten moeten worden gepositioneerd in een omgeving dat het merk eer aan doet en worden gepresenteerd door mensen die er verstand van hebben.
Tonika Music is in het noorden een belangrijke, toonaangevende winkel waar Yamaha goed tot z’n recht komt!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.