Nieuwe producten

 • Schlagwerk CP150 Cajon X-One Vintage Walnut
  Nieuw
  CP150

  Weer een nieuwe variant in de X-One reeks, ditmaal met een Vintage Walnut finish. De Schlagwerk CP150 X-One is gemaakt met berkenhout en afgewerkt met een walnoten fineer. Een gebalanceerd instrument met een prachtig uiterlijk en geweldige klanken.

  € 119.00
 • Schlagwerk CP160 Cajon X-One Hard Coal Stripes
  Nieuw
  CP160

  Weer een nieuwe variant in de X-One reeks, ditmaal met een Hard Coal Stripes finish. De Schlagwerk CP160 X-One is gemaakt met berkenhout en afgewerkt met een houtskool fineer. Een gebalanceerd instrument met een prachtig uiterlijk en geweldige klanken.

  € 119.00
 • Epiphone Les Paul Custom Pro
  Nieuw
  1533

  De Les Paul Custom maakte zijn debuut in 1954 na het succes van de Les Paul Goldtop. Al snel werd hij geliefd en ontdekt door de wijde wereld. Uitgerust in een mooie tuxedo komt deze Epiphone Les Paul Custom PRO elektrische gitaar naar jou toe. Nu met superieure Epiphone Probucker humbucking pickups voor het geweldige geluid wat je van deze gitaar...

  € 449.00
 • Schlagwerk CP119 Cajon X-One Styles Medium
  Nieuw
  CP119

  Weer een nieuwe variant in de X-One reeks, ditmaal met een Styles Mediums finish. De Schlagwerk CP119 X-One is gemaakt met berkenhout en afgewerkt met een reeks bijpassende termen. Een gebalanceerd instrument met een prachtig uiterlijk en geweldige klanken.

  € 95.00
 • Garrison GD-4
  Nieuw
  1530

  Een stevige Canadese dreadnought gitaar, de Garrison GD-4 Western gitaar is uitgerust met een sparrentop voor krachtige, heldere klanken en mahonie zij- en achterkant. De gitaar wordt met stevige koffer geleverd zodat jij je nieuwe aanwinst veilig kan vervoeren.

  € 499.00
 • Gator Koffer Klassieke gitaar
  Nieuw
  1532

  Een stevige koffer van het merk Gator, ideaal om je klassieke gitaar in te vervoeren.

  € 59.00
 • Fender Stratocaster USA MN 60th Anniversary
  Nieuw
  1482

  Om het 60-jarige bestaan te vieren heeft Fender een prachtige gitaar op de markt gebracht. Met deze gitaar laten zij zien wat voor impact ze hebben gehad op de muziekindustrie. De Fender 60th Anniversary American Stratocaster 2006 elektrische gitaar in Sunburst uitvoering hebben wij hier voor je klaarliggen. Uitgerust met drie New American Vintage...

  € 995.00
 • Ibanez RG320 FA
  Nieuw
  1529

  De Ibanez RG320FA elektrische gitaar werd geintroduceerd in 2001. Uitgerust met een body van lindehout met figured ash top, esdoorn nek en 24 fret palissander fingerboard. Ondersteund door twee Ibanez humbucking pickups en double locking tremolo bridge.

  € 262.50
 • Roland GO Mixer Audio Mixer for Smartphones
  Nieuw
  GOMIXER

  Compact, draagbaar en makkelijk in gebruik, dankzij de Roland GO:MIXER kan iedereen gemakkelijk hoge kwaliteit audio opnemen en verwerken in een muziekvideo. Dankzij de diverse aansluitingen kan je zowel een microfoon, instrumenten en bijvoorbeeld je smartphone erop aansluiten. Bewerk, mix en deel je video’s en muziek online.

  € 99.00
 • Schlagwerk CP118 Cajon X-One Figerprint Medium
  Nieuw
  CP118

  Weer een nieuwe variant in de X-One reeks, ditmaal met een Fingerprint Mediums finish. De Schlagwerk CP118 X-One is gemaakt met berkenhout en afgewerkt met een grote vingerafdruk. Een gebalanceerd instrument met een prachtig uiterlijk en geweldige klanken.

  € 95.00
 • MXR Carbon Copy
  Nieuw
  1528

  De MXR Carbon Copy Analog Delay effectenpedaal is ontworpen door Dunlop en gemaakt voor muzikanten die op zoek zijn naar een rijke, warme delay tot wel 600ms.

  € 155.00

Informatie

Fabrikanten

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.