Fender Telecaster Standard Linkshandig

Fender Telecaster Standard Linkshandig

Fender

0145122502

Nieuw

Fender denkt ook zeker aan de linkshandige muzikanten onder ons, ook zij kunnen genieten van deze prachtige instrumenten. De Fender Telecaster Standard linkshandige elektrische gitaar biedt geweldige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Met het instrument kan je alle kanten op, vele genres genieten van dit model. Afgewerkt met een prachtige Lake Placid Blue.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 665.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Left-handed model

Maple neck with “C” profile

Maple fingerboard with 21 medium jumbo frets

Dual single-coil Tele pickups with three-way switching

Shielded body cavities

Standard string-through-body Tele bridge with block saddles

KleurLake Placid Blue
TypeElektrische gitaar
LinkshandigJa

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.