Fender instrument kabel 4,5meter

Fender instrument kabel 4,5meter

Fender

0990820055

Nieuw

Gitaarkabel / Instrumentkabel van 4,5 meter

Meer details

€ 20.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Instrumentkabel van 4,5 meter in ‘glasheldere, sparkling zilverkleur’. Met 2 rechte jack pluggen. Dit heel bijzondere, fraaie exemplaar is de 60th Anniversary van Fender, om de 60e verjaardag van de Stratocaster luister bij te zetten!

Deze lengte is ideaal voor gebruik op het podium of in de studio. Instrumentkabel wordt ook vaak gitaarkabel genoemd, omdat dit veruit de meest gebruikte toepassing is. Maar ook de basgitaar, effectpedalen, keyboards, elektronische drums etc. sluit je hiermee aan op je versterkers.

Fender is natuurlijk een van de grootste fabrikanten in de muziek business. De naam staat garant voor topkwaliteit, niet alleen in instrumenten, maar zeker ook in kabels.

Performance Series is gefabriceerd van zeer soepel materiaal dat ervoor zorgt dat er nauwelijks knikken of knopen kunnen ontstaan en heeft een grote trekontlasting.

De stoere, kwalitatief hoogwaardige pluggen zijn uitgevoerd in opvallen wit en zijn voorzien van het Fender logo.

Soort:Gitaar + Instrumentkabel

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.