Roland RIC B15A Instrumentkabel jack haaks 4,5 meter

Roland RIC B15A Instrumentkabel jack haaks 4,5 meter

Roland

RICB15A

Nieuw

Instrumentkabel van 4,5 meter

Meer details

€ 17.50

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Instrumentkabel met een rechte en een haakse jackplug en een lengte van 4,5 meter.

De Black Series instrumentkabels van Roland leveren een professionele performance en vormen een uitzonderlijke meerwaarde.

Onze uit meerdere strengen bestaande zuurstofvrije koperen kerndraad vertaalt de authentieke klanken van je instrument, terwijl de uiterst dichte spiraalvormige afscherming ongewenst lawaai elimineert.

Deze robuuste kabels maken gebruik van jackpluggen van hoogstaande kwaliteit en beschikken over een laag-capacitief design.

Ze leveren een pure, natuurlijke en accurate sound; ongeacht waar je speelt.

Soort:Gitaar + Instrumentkabel

ROLAND


PLATINUM DEALER


Roland Corporation heeft vanuit Japan de wereld veroverd en is een van de leidende producenten wereldwijd van elektronische muziekinstrumenten en digitale apparatuur.
De belangrijkste inspiratiebron voor Roland is muzikale creativiteit ontwikkelen en ervan genieten, de Beste zijn is belangrijker dan de grootste en bovenal moet onderlinge verbondenheid van de Roland Familie wereldwijd een uitgangspunt zijn om met elkaar te streven naar een optimaal platform voor de muzikale consument. Roland stelt eisen aan zijn dealers wereldwijd. Tonika Music is voor Roland de enige Premium Dealer in het noorden, wat betekent dat we (vrijwel) alle Roland instrumenten in huis hebbenAkkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.