Gibson Les Paul Classic T 2017 Gold Top

Gibson Les Paul Classic T 2017 Gold Top

Gibson

LPCS17GTNH1

Nieuw

Een prachtig nieuwe Gibson om het jaar mee te beginnen, de Gibson Les Paul Classic 2017 T elektrische gitaar staat voor jou klaar. Met Zebra ’57 Classic en ’57 Classic + humbuckers voor een vintage look en de klassieke Gibson klanken. De 9-hole weight relief en de Slim taper nek zijn er om het spelen zo plezierig mogelijk te maken. Ervaar de Les Paul zoals hij in de loop der jaren vernieuwd en verbeterd is, maar nog altijd dat vintage gevoel en geluid geeft. Dankzij de meegeleverde hardshell koffer kan jij de gitaar altijd veilig vervoeren.

€ 1,599.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurGold Top
SeriesLes Paul

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.