Gibson ES335 Figured Faded Lightburst

Gibson ES335 Figured Faded Lightburst

Gibson

ESDTFBNH1

Nieuw

Het serienummer van deze semi-hollowbody gitaar is 12236727

De 2016 reeks van Gibson Memphis brengt de geweldige combinatie van esdoorn en populier tot leven. Geniet van de prachtige klanken van deze Gibson ES-335 Figured semi-akoestische gitaar en ervaar de legende zelf. Gemaakt met Grade AAA hout, mahonie nek en klassieke palissander fretboard, dit samen zorgt voor een prettige speelervaring waar elke professionele gitarist van geniet. Het geheel wordt ondersteund door Burstbucker 1 en 2 humbucking pickups voor een klassieke volle toon. Jij vervoert de gitaar veilig in de meegeleverde hardshell koffer.

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurFaded Lightburst
SeriesES

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.