Gibson Les Paul Classic Plus 2017 IT

Gibson Les Paul Classic Plus 2017 IT

Gibson

LPCS217ITNH3

Nieuw

Je herkent hem direct, de Gibson Les Paul Classic Plus 2017 elektrische gitaar. Gemaakt met een mahonie body, grade AA figured esdoorn top verstopt onder de Iced Tea kleur met High Gloss Nitrocellulose lak. Het toonhout ondersteund met twee Zebra ’57 Classic en Classic plus humbucking pickups in combinatie met het palissander fretboard zorgt voor fantastische heldere klanken. De gitaar wordt geleverd met een Hardshell koffer zodat jij de gitaar veilig kan vervoeren.

€ 1,999.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurIced Tea

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.