Gibson Les Paul Tribute 2017 P-90 Faded Honey

Gibson Les Paul Tribute 2017 P-90 Faded Honey

Gibson

LPTR9017FHNH3

Nieuw

Deze speciale uitvoering van de 2017 Tribute T bevat klassieke P-90 single coil pickups in plaats van 490R en T humbuckers. Ook verschillen de tuners, deze gitaar is uitgerust met nickel locking Grover kidney stemmechanieken. De top bestaat uit Plain A esdoorn met een bodie van mahonie, het gewicht is verminderd met het 9 hole weight relief systeem. Dit maakt de gitaar en stuk lichter zonder de prachtige klanken op te offeren. De Gibson Les Paul Tribute 2017 P-90 elektrische gitaar is voor jou wanneer je op zoek bent naar een nieuwe Gibson met klassieke P-90 single coil pickups. Bij aankoop ontvang je een stevige hoes waarmee jij de gitaar veilig kan vervoeren.

€ 795.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurFaded Honey Burst

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.