Gibson SG Special T 2017 Satin Cherry

Gibson SG Special T 2017 Satin Cherry

Gibson

SGSP17SCNH1

Nieuw

Oud en nieuw, dat is wat Gibson ieder jaar weer combineert om een reeks fantastische gitaren uit te brengen. De Gibson SG Special T 2017 Satin Cherry elektrische gitaar past ook weer perfect in dat straatje. De 490 T en 490R humbucker pickups zijn gebaseerd op de originele SG en Les Paul, ze geven deze gitaar een fantastische klank en sustain. De SG serie is al decennialang een van de topmodellen van Gibson, haal deze gehoornde duivel nu in huis.

€ 885.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurSatin Cherry
ModelGibson SG Special T 2017
BodyMahogany
Body shapeSG Solidbody
NeckMahogany
FingerboardRosewood
Frets24
NutTektoid
BridgeNickel plated aluminum tune-o-matic bridge
Neck pickup490R Humbucker
Bridge pickup490T Humbucker
Body finishSatin
Tuning machinesVintage style keystone
CaseInclusief: Padded Gig Bag
Neck shapeSlim taper
Controls2x volume, 2x tone, 3-way toggle pickup switch

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.