Gibson ES339 2015 Cherry

Gibson ES339 2015 Cherry

Gibson

ES33915RDNH1

Nieuw

De in 1958 gelanceerde Gibson Memphis ES 335 was populair onder de jazz- en bluesmuziekanten en een grondlegger voor rock. De Gibson Memphis ES-339 2015 Faded Cherry is gebaseerd op het traditionele 335, niet alleen qua uiterlijk maar ook vanwege het fantastische geluid. Met Burstbucker pickups voor gebalanceerd en helder die je weer terugneemt naar de originele PAF’s.

Meer details

€ 2,695.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

De Gibson ES-339 2015 Semi-Hollow is een kanjer op zowel het gebied van helder en gebalanceerd geluid als de kwaliteit. Met de Faded Cherry kleur afgemaakt met en Hi Gloss laklaag ziet de gitaar er schitterend uit, deze gitaar laat jij zeker niet in een hoekje staan maar verdient een spotlight in de kamer.

Het F-Hole embleem gegraveerde truss rod cover, het iconische symbool van de Gibson ES series is nu de stempel van Gibson Memphis. Het 2015 model heeft enkele veranderingen ondergaan om niet alleen de kwaliteit te verbeteren maar ook de gehele ervaring die je krijgt met de Gibson Memphis ES-339 2015 Faded Cherry. De nek dimensies zijn aangepast voor meer stabiliteit, Grover retro style tuners met een 18:1 ratio om het stemproces nauwkeuriger laten verlopen. De ronding van de nek is verder aangepast voor een comfortabele fit met de hand van de speler, dit in combinatie met low profile frets zorgt voor een soepele en nauwkeurige ervaring waardoor jij alle noten kan bereiken.

KleurFaded Cherry
ModelGibson ES-339 2015
FinishHi Gloss Lacquer/ 90 Sheen 7-8 mils
TopMaple, Poplar, Maple - 3-Ply
Body shapeES (Semi-Hollow)
Surface textureSmooth/ Hi Gloss 90 Sheen Lacquer
BackMaple, Poplar, Maple - 3-Ply
NeckMahogany
Truss rodHistoric
FingerboardRosewood
Frets22
PegheadSP-1
NutWhite, Bone
BridgeTone Pro AVR-2
Case kleurTan
Tuning machinesMilk Bottle Grover Rotomatic
CaseHard Shell
Neck shapeTraditional "C"

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.