Gibson ES345 TD 1964 2015

Gibson ES345 TD 1964 2015

Gibson

ES456415HBGH1

Nieuw

De in 1964 gelanceerde ES-345 door Gibson heeft een remake gekregen, de Gibson Memphis ES-345TD 1964 2015 Historic Burst Semi-Hollow met slim taper cutaways. Met een betere nek contour en lichtere body ligt deze gitaar nog beter in de hand, comfortabel en kwalitatief een topper. Dit in combinatie met het vintage uiterlijk en de rustieke Historic Burst kleur wil je niet alleen gehoord maar ook gezien worden.

Meer details

€ 3,499.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

De Gibson Memphis ES-345TD 1964 2015 Historic Burst is ontworpen om de geweldige klanken van vroeger weer tevoorschijn toveren. Dit wordt onder andere bereikt door de PAF-style MHS Humbucker pickups, met de VariTone schakelaar kan jij de klank veranderen om deze helemaal aan jou voorkeur te laten voldoen.

De 2015 variant van de ES345-TD is lichter en comfortabeler dan haar voorganger, hiermee kan jij langer spelen en deze veelzijdige elektrische gitaar geheel verkennen. De Quartered Adirondack Spruce braces zorgen ervoor dat je nog een stap dichter bij de vintage ES tonaliteit komt. De VariTone switch, de potentiometers en de 45 graden afwerkingen zorgen er allemaal voor dat de oude look van de gitaar helemaal tot haar recht komt.

KleurHistoric Burst
ModelGibson ES345 TD 1964 2015
FinishHi Gloss Lacquer/ 90 Sheen 7-8 mils
TopMaple, Poplar, Maple, 3-Ply
Body shapeES (Semi-Hollow with slim taper cutaways)
Surface textureSmooth/ Hi Gloss 90 Sheen Lacquer - Finished in V.O.S.
BackMaple, Poplar, Maple, 3-Ply
NeckMahogany
InlayMother of Pearl Crown
Truss rodHistoric
FingerboardRosewood
Frets22
PegheadSP-2
NutWhite, Nylon
BridgeNo Wire ABR
Case kleurBlack & Yellow
Tuning machinesKluson Double Ring Tulip Button
CasePeriod Correct Hard Shell
Neck shape1964 Rounded "C

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.