Gibson Les Paul Faded T 2017 Worn Brown

Gibson Les Paul Faded T 2017 Worn Brown

Gibson

LPF17WBNH1

Nieuw

Wanneer je naar de gitaar kijkt dan denk je dat die zich al enkele decennia op deze aardbol begeeft. Het gaat hier echter om de splinternieuwe Gibson Les Paul Faded T 2017 Worn Brown elektrische gitaar. Om de gitaar wat handzamer te maken bevat deze klankkamers om de gitaar wat lichter te maken. De nek is een slim taper variant waarmee een lead gitarist helemaal los kan gaan op solo’s. De twee humbuckers, 490R en 490T, zijn gebaseerd op de originele Les Paul pickups en geven fantastische klanken en een lange sustain.

€ 699.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurWorn Brown
ModelGibson Les Paul Faded T 2017
BodyMahogany
TopMaple
Body shapeLes Paul
NeckMahogany
Truss rodSingle Action
FingerboardRosewood
FretsMedium frets
BridgeTune-o-matic
Neck pickupGibson 490R
Bridge pickupGibson 490T
Fret size22
Body finishSelect finish
Neck finishWorn Brown
Tuning machinesVintage Style Keystone Tuners
CaseInclusief: Gigbag
Neck shapeSlim taper
ControlsPickup 3-way switch, 2 volume, 2 tone
Hardware finishNickel

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.