Aanbieding! Gibson ES335 2015 Cherry

Gibson ES335 2015 Cherry

Gibson

ESDP15CHNH1

Nieuw

Het serienummer van deze semi-hollowbody gitaar is 13085703

 

Gibson Memphis is er weer in geslaagd om een top van de lijn ES-335 af te leveren met Burst Bucker pickups, Grover tuners en een traditioneel uiterlijk, alles vakkundig gemaakt in de USA. Deze Gibson ES-335 2015 semi-hollowbody gitaar is tot leven gekomen dankzij de visie van Ted McCarty. Gemaakt met een combinatie van esdoorn en populierenhout en een snelle “Slim Taper” mahonie nek voor prachtige klanken en een comfortabele speelstijl. Het geheel is afgewerkt met een Hi-Gloss Cherry finish en wordt geleverd met een stevige koffer.

Meer details

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Top Wood: 3-Ply Maple, Poplar

Neck: Mahogany

Fingerboard: Rosewood

Radius: 12"

Frets: 22

Nut: White Bone Nut

Color: Cherry Red

Pickups: Burstbuckers

Tuning Keys: Milk Bottle Grover Rotomatic

Bridge: Tone Pro AVR-2

Tailpiece: Locking Stop Bar

Knobs: Black Top Hat

Case: Hard Shell

KleurCherry
SeriesES

GIBSON


DEALER VOOR HET HELE NOORDEN


De Gibson Guitar Corporation staat al vele decennia op eenzame hoogte als ’s werelds grootste en belangrijkste gitaarbouwer. Dit welhaast mythische merk stelt nogal wat eisen aan z’n dealers en is buitengewoon selectief met het toekennen van een dealerschap. In Nederland zijn er slechts een paar muziekwinkels die zich Gibson Dealer mogen noemen. Tonika Music is daar al 30 jaar een van. Voor het noorden zijn we de enige. De hoge standaard die Gibson is ons op het lijf geschreven en al onze liefde voor en vakmanschap over gitaren komt in onze winkel prachtig bij elkaar!Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.