Fender Statocaster Standard MN LPB

Fender Statocaster Standard MN LPB

Fender

0144602502

Nieuw

Voor gitaristen die opzoek zijn naar en fantastisch stijl, rijke en veelzijdige klanken en natuurlijk topkwaliteit, voor deze muzikanten is er de Fender Standard Stratocaster elektrische gitaar. Uitgerust met een elzenhouten body, esdoorn Modern “C” nek en esdoorn toets. Het geheel wordt ondersteund door drie Standard Single-Coil Strat elementen, 6-saddle Vintage-Style Synchronized Tremolo brug en 5-position blade switch.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 545.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

FEATURES

 

Tinted neck with “C” profile

Maple fingerboard with 21 medium jumbo frets

Three single-coil pickups with five-way switching

Shielded body cavities

Parchment pickguard

Vintage-style synchronized tremolo bridge with high-mass block

’70s-style headstock logo

KleurLake Placid Blue

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.