Fender Mustang 90 RW Torino Red

Fender Mustang 90 RW Torino Red

Fender

0144040558

Nieuw

Wanneer je rock of alternative uit een garagebox hoort schreeuwen dan moet het bijna wel een Fender Mustang 90 RW elektrische gitaar zijn. Vernieuwd met twee stevige Mustang MP-90 pickups voor het dikke Fender geluid. Een nieuwe kijk op een ondergrondse klassieker voor de rebellen onder ons.

Dit product is niet meer op voorraad

€ 535.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurTorino Red

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.