Fender Stratocaster American Vintage '59

Fender Stratocaster American Vintage '59

Fender

0111602878

Nieuw

Deze Fender Stratocaster van de american vintage lijn, is een limited edition in de kleur Aztec Gold. Met deze compleet vernieuwde lijn laat Fender zien waar ze heen willen, maar ook zeker waar ze vandaan komen. Alle instrumenten uit een tijdspan van midden jaren vijftig tot midden jaren zestig, worden in deze serie tot in het kleinste detail geevenaard. De gitaar heeft een lichtgewicht Alder body een C shaped neck met een maple toets en een single-ply slagplaat. De geluidsknoppen en element kappen zijn aged. Natuurlijk zijn ook de brug, zadels en tuners in de vintage style uitgevoerd.

Meer details

€ 1,699.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 2,502.28

Specificaties:

- Fender Stratocaster American Vintage '59 Aztec Gold
- Lichtgewicht Alder body
- ''C'' Shape neck met maple toets
- American vintage single coil '59 elementen ''SSS''
- Volume knop en twee tone knoppen (tone 1, neck pickup tone 2, bridge/middle pickup)
- 5 way switch ( 1.Neck 2.Neck/Middle 3.Middle 4.Middle/Bridge 5.Bridge)
- Single ply slagplaat wit
- Black dot inlay op de toets
- In de kleur Aztec Gold
- Incl. Hard Shell Koffer

KleurAztec Gold
SeriesAmerican Vintage

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.