Fender Telecaster Pink Paisley LTD Japan

Fender Telecaster Pink Paisley LTD Japan

Fender

0252202911

Nieuw

Mooi roze is niet lelijk, dat bewijst de Fender FSR Classic 69 Telecaster Pink Paisley limited edition uit Japan. FSR staat voor Factory Special Run, dit zijn speciale Japanse gitaren die beschikbaar worden gemaakt voor Europa en Amerika. Terug naar de gitaar, gemaakt met een body van lindehout voor een fat maar gebalanceerd toonaarde. De Slim “C”-shape nek gemaakt van esdoorn in combinatie met het esdoorn fingerboard zorgt voor een comfortabele en snelle speelstijl. Afgemaakt met twee vintage style single coil pickups en Flower Pink kleur met een prachtige Red Paisley finish.

 

Meer details

€ 1,299.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Fender Classic 69 telecaster Red Paisley
Limited Japan
Body Basswood
1-piece maple neck
Slim "C"shape
21 frets, vintage style
maple fingerboard
2x vintage style Singel Coil pick ups
3 saddle vintage style bridge
strings-through body
Red Paisley finish

KleurPink Flower
SeriesTelecaster

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.