Aanbieding! Fender Telecaster mahogany

Fender Telecaster mahogany

Fender

0151703

Nieuw

De Fender Mahogany Special elektrische gitaar is een speciale run uit de Fender Telebration series. Fender vierde daarmee haar 60-jarige bestaan. Slechts 500 beschikbaar in de gehele wereld, ervaar deze prachtige gitaar zelf. Gemaakt met een mahonie body, een 1-piece esdoorn nek en Hum-canceling single-coil pickup. We hebben maar een Fender Limited Edition Mahogany Telecaster, wees er dus snel bij.

€ 2,029.00 incl. BTW

€ 1,299.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurMahogany
SeriesTelecaster

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.