Fender Jazzmaster Standard HH

Fender Jazzmaster Standard HH

Fender

0149500506

Nieuw

Voor moderne gitaristen die een zware en agressieve toon willen, is de Fender standard Jazzmaster HH een geweldig gitaar met een geheel nieuwe sound doormiddel van de twee Blacktop open-coil humbuckers. Deze elementen leveren een enorm high-gain vermogen en zijn van humbucker naar single-coil te schakelen via de push-pull switch in de toon knop.

Meer details

€ 655.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 797.39

Series: Standard

Body Material: Alder

Body Finish: Gloss Polyester

Neck: Maple, Modern "C" Shape

Frets: 21, Medium Jumbo

Hardware: Nickel/Chrome

Bridge: Vintage-Style Synchronized Tremolo

Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge Pickup)

KleurBlack

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.