Aanbieding! Fender Stratocaster Jimi Hendrix

Fender Stratocaster Jimi Hendrix

Fender

0145802305

Nieuw

De Fender Jimi Hendrix stratocaster is een rechtshandige stratocaster in de stijl zoals Hendrix ze vroeger had. Deze strat heeft een reverse headstock en een omgekeerd schuine brug pickup. De "reverse" kop produceert een langere lengte van de string voor de bassnaren. De treble snaren hebben zo een kortere lengte wat resulteert in makkelijker buigen en vibrato. De C- vorm maple hals heeft een 9.5'' radius met medium jumbo frets. Voor de echte 60's sound heeft deze strat 3 American Vintage '65 single-coil pickups en op de achterkant van de headstock staat een handtekening van deze fantastische gitaarlegende.

Meer details

€ 949.00 incl. BTW

€ 799.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Neck Finish: Gloss Polyester.


Fingerboard: Maple.


Color: Olympic White.


Pickups: American Vintage '65 Gray-Bottom Single-Coil Strat pickups.


Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Middle Pickup).


Bridge: 6-Saddle Vintage-Style Synchronized Tremolo.


Tuning Machines: Vintage-Style.


Orientation: Right-Hand.


Pickguard: 3-Ply White.


Control Knobs: Aged White Plastic.


Strings: Fender USA 250R NPS, (.010-.046 Gauges).


Unique Features: Reverse Headstock, Reverse Angled Bridge Pickup, Jimi Hendrix Signature on Back of Headstock, Engraved Neck Plate with Jimi Hendrix Likeness, Aged White Pickup Covers, Control Knobs and Switch Tip, Single "Wing" String Tree.


 


Inclusief hoes.

KleurOlympic White
SeriesStratocaster

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.