Eastman T386 gitaar

Eastman T386 gitaar

Eastman

T386

Nieuw

Een prachtige Thinline hollowbody, gemaakt met een esdoorn nek en body, palissander toets en twee Kent Armstrong HPAN elementen. De Eastman T386 hollowbody elektrische gitaar, een prachtig instrument met dubbele cutaway, klassieke AR headstock en F-gaten. Met deze archtop speel jij de sterren van de hemel, laat jezelf en het publiek genieten. Bij aankoop ontvang je een stevig, gevoerde koffer om je nieuwe aanwinst veilig mee te vervoeren.

Meer details

€ 1,099.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 1,329.79

Model T386

- 16" body

- dubbele cutaway Venetian style

- top gelamineerd maple

- zij- en achterkant gelamineerd maple

- solid maple neck met rosewood toets

- dot inlays

- Kent Armstron pickups, 2x humbuckers

- nitrocellulose lak

- inclusief koffer

 

Eastman wordt wereldwijd al sinds begin jaren ’90 geroemd om zijn uitmuntende vakmanschap op het gebied van bouwen van violen, cello’s en contrabassen.
In 2004 zijn , in samenwerking met zeer ervaren instrumentbouwers, de eerste gitaren gebouwd en sindsdien niet meer weg te denken uit de muziekwereld.
Alle Eastmans worden gebouwd in een eigen fabriek in China en zijn gemaakt van de allerbeste houtsoorten en nog volledig met de hand gebouwd.
Dit zorgt voor een optimaal speelcomfort, dynamisch geluid en een prachtige afwerking.

KleurCherry
ModelEastman T386 ES335 model
BovenbladGelamineerd Maple
Zij- en achterkantGelamineerd Maple
BrugTunomatic Style
ToetsRosewood
FinishNitrocellulose
ElektronicaKent Armstrong HPAN-1N & HPAN-1B
Koffer/hoesKoffer

EASTMAN


GROOTSTE GITAARDEALER VAN HET NOORDEN


In de afgelopen (bijna) 25 jaar heeft Eastman Guitars de wereld verovert. Oorspronkelijk als vioolbouwer werd de verfijnde techniek voor dit instrument toegepast om gitaren te bouwen. 
Het resultaat overtrof alle verwachtingen! Eastman bouwt kwalitatief zeer hoogwaardige akoestische gitaren. Wereldwijd staat Eastman in hoog aanzien en halen de belangrijke, prominente concertpodia. Eastman stelt hoge eisen aan de dealers wereldwijd die hun instrumenten mogen verkopen. Tonika Music is de belangrijkste dealer voor het noorden.Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.