Eastman AC120CE Western gitaar

Eastman AC120CE Western gitaar

Eastman

AC120CE

Nieuw

Eastman wordt wereldwijd al sinds begin jaren ’90 geroemd om zijn uitmuntende vakmanschap op het gebied van bouwen van violen, cello’s en contrabassen.
In 2004 zijn , in samenwerking met zeer ervaren instrumentbouwers, de eerste gitaren gebouwd en sindsdien niet meer weg te denken uit de muziekwereld.
Alle Eastmans worden gebouwd in een eigen fabriek in China en zijn gemaakt van de allerbeste houtsoorten en nog volledig met de hand gebouwd.
Dit zorgt voor een optimaal speelcomfort, dynamisch geluid en een prachtige afwerking.

Meer details

€ 599.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 724.79

De Eastman AC120CE is een dreadnought model met een massief bovenblad . Het dreadnought model is uitermate geschikt voor slag gitaristen vanwege een diepe bas en veel volume.

Met de ingebouwde Fishman Sonitone is deze Eastman klaar voor het podium.

KleurNatural
ModelEastman AC120CE Dreadnought Cutaway
BovenbladSolid Sitka Spruce
Zij- en achterkantSapele (gelamineerd)
BrugRosewood
ToetsRosewood
FinishOpen Poor
ElektronicaFishman Sonitone
Koffer/hoesGewatteerde hoes
Body shapeDreadnought
SeriesAC
CutawayJa
ConstructieMassieve Top

EASTMAN


GROOTSTE GITAARDEALER VAN HET NOORDEN


In de afgelopen (bijna) 25 jaar heeft Eastman Guitars de wereld verovert. Oorspronkelijk als vioolbouwer werd de verfijnde techniek voor dit instrument toegepast om gitaren te bouwen. 
Het resultaat overtrof alle verwachtingen! Eastman bouwt kwalitatief zeer hoogwaardige akoestische gitaren. Wereldwijd staat Eastman in hoog aanzien en halen de belangrijke, prominente concertpodia. Eastman stelt hoge eisen aan de dealers wereldwijd die hun instrumenten mogen verkopen. Tonika Music is de belangrijkste dealer voor het noorden.Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.