Roland Bitrazer modulair effect eurorack

Roland Bitrazer modulair effect eurorack

Roland

BITRAZER

Nieuw

De Roland BITRAZER is een modulair effect dat intense bit- en sample rate crushingeffecten combineert met ongekende controle en flexibiliteit.
Met zijn reeks CV/Gate-ingangen kan je dit compacte maar krachtige toestel op vele manieren gebruiken, van studioproducties tot live optredens.
Je kan hem ook op tafel zetten of gebruiken als Eurorackmodule. Bitrazer is niet alleen perfect voor modulaire synthesisten, maar ook voor pianisten, gitaristen, Dj’s, of eender welke avontuurlijke muzikant die zijn sound wil uitbreiden. BITRAZER werd zorgvuldig vervaardigd in Japan en heeft grote, uiterst vlotte regelaars met meer dan 16 miljoen resolutiestappen.
Hij is ook volledig herprogrammeerbaar via computer, smartphone of tablet. 

 

YT:bgHMjSaBH6g

€ 149.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 349.00

ROLAND


PLATINUM DEALER


Roland Corporation heeft vanuit Japan de wereld veroverd en is een van de leidende producenten wereldwijd van elektronische muziekinstrumenten en digitale apparatuur.
De belangrijkste inspiratiebron voor Roland is muzikale creativiteit ontwikkelen en ervan genieten, de Beste zijn is belangrijker dan de grootste en bovenal moet onderlinge verbondenheid van de Roland Familie wereldwijd een uitgangspunt zijn om met elkaar te streven naar een optimaal platform voor de muzikale consument. Roland stelt eisen aan zijn dealers wereldwijd. Tonika Music is voor Roland de enige Premium Dealer in het noorden, wat betekent dat we (vrijwel) alle Roland instrumenten in huis hebbenAkkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.