Betalingsmogelijkheden 

Je kunt je bestelling veilig afrekenen met de meest gebruikte betalingssystemen. Onze website en deze betalingssystemen zijn zeer goed beveiligd. Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen om de betaling over te schrijven middels de betalingsinformatie die je krijgt. Verder kun je ook kiezen om je bestelling af te halen in onze winkel in Groningen en te betalen via cash of pin.

Om het winkelen in onze webshop zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we een aantal veelgebruikte en betrouwbare betalingsmogelijkheden aan. Zowel het plaatsen van een bestelling als het regelen van de betaling verloopt via een beveiligde SSL verbinding. Ook kun je kiezen om je bestelling af te halen in onze winkel en te betalen via cash of pin. Heb je specifieke betalingswensen? Neem dan voor het bestellen even contact met ons op.

iDEAL

iDEAL - Online betalen via uw eigen bankiDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je rekent af binnen jouw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligings- methodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je meestal direct gebruik maken van iDEAL, zonder aanmelding.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

- Na het betalen wordt jouw bestelling direct bij ons verwerkt waardoor een zeer snelle levering mogelijk is, indien alle producten voorradig zijn.

iDEAL betalingen worden in onze webshop verwerkt via Multisafepay. Een veilig online platform die samenwerkt met alle Nederlandse banken. Bij afronding van je bestelling zul je het iDEAL logo herkennen met de tekst Betaal direct met iDEAL. Via die knop kun je het snelst de bestelling afrekenen en bij ons plaatsen.

Vooruitbetalen via een overschrijving

Kies je voor vooruitbetaling, dan ontvang je na de tijdens de orderbevestiging van ons de betalingsinformatie. Je kunt dan de betaling overschrijven naar onze Nederlandse bankrekening. Nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt in ons systeem, leveren wij binnen 2 werkdagen de bestelde producten thuis af, mits op voorraad. Heb je iets besteld dat niet voorradig is? Dan kun je ervoor kiezen om te wachten met betalen totdat wij de bestelling compleet hebben.

PayPal

Kies je voor PayPal, dan wordt je doorverbonden met de beveiligde website van PayPal. Daar kun je via vrijwel alle betalingsmethoden internationale betalingen verrichten. Onder andere via je eigen PayPal account of een credit card van Visa of MasterCard. Nadat de betaling is afgerond wordt je bestelling direct bij ons verwerkt waardoor een zeer snelle levering mogelijk is, mits alle producten voorradig zijn.

Pinnen of contant (Afhalen)

Je kunt natuurlijk ook een bestelling (of beter gezegd: reservering) plaatsen en het dan zelf afhalen in onze winkel. Je ontvangt dan van ons een bevestiging zodra de bestelling klaarstaat. Op die manier weet je zeker dat je niet met lege handen thuiskomt!

Je krijgt een automatische email met betalingsinformatie. Deze kun je gewoon negeren of eventueel gebruiken voor een aanbetaling. Na bevestiging van ons dat je bestelling klaarstaat kun je je bestelling tijdens openingstijden op een dag naar keuze afhalen in onze winkel in Groningen. Vervolgens kun je het gehele of resterende bedrag bij de balie afrekenen via contant of pin, en kun je je nieuwe aankoop direct meenemen.

Rembours

Als laatste optie bieden we betaling bij aflevering aan. Bestellen onder rembours betekent dat je jouw bestelling laat verzenden en dat je pas bij aflevering van het pakket aan de externe vervoerder van PostNL het totaalbedrag contant betaalt.

Voor bestellingen onder rembours brengen we € 8,95 administratiekosten in rekening. Dit bedrag wordt pas na de automatische orderbevestiging toegevoegd aan het totaal. Rembours kan alleen bij bestellingen met een afleveradres in Nederland met een totaalbedrag onder € 2000,00.

Credit card

De meest gebruikte betaalmethode wereldwijd. Daarom ondersteunen wij ook credit cards van Maestro, VISA, Mastercard, Discover en American Express. Binnen enkele minuten ontvangen wij jou betaling en beginnen we met het verwerken van je bestelling. In enkele gevallen kan er tot 24 uur overheen gaan voordat de betaling is geverifieerd.

Bancontact

Met Bancontact kan je als Belgische klant veilig en vertrouwd een bestelling Tonika Music plaatsen en afrekenen. Je gebruikt de herkenbare betaalomgeving van Bancontact op basis van de specificaties van je eigen bank. Met het betaalproces van Bancontact rond je binnen enkele seconden de betaling af.

Belfius

Met Belfius kan je als Belgische klant veilig en vertrouwd een bestelling Tonika Music plaatsen en afrekenen. Je gebruikt de herkenbare betaalomgeving van Belfius op basis van de specificaties van je eigen bank. Met het betaalproces van Belfius rond je binnen enkele seconden de betaling af.

ING Home’Pay

Betaal op een veilige manier je bestelling doormiddel van ING Home’Pay. Met een beveiligde verbinding heb jij met enkele klikken je bestelling afgerond. De ING Home’Pay service is gratis te gebruiken door Home’Bank gebruikers van ING.

KBC/CBC

Met KBC/CBC kan je als Belgische klant veilig en vertrouwd een bestelling Tonika Music plaatsen en afrekenen. Je gebruikt de herkenbare betaalomgeving van KBC/CBC op basis van de specificaties van je eigen bank. Met het betaalproces van KBC/CBC rond je binnen enkele seconden de betaling af.

Sofort

SOFORT is een Europese betaalmethode om gemakkelijk af te rekenen bij webshops, en zo ook bij Tonika Music. Je gebruikt het SOFORT systeem en je eigen bankgegevens om op een veilige en vertrouwde manier af te rekenen. Binnen enkele seconden hebben wij je betaling binnen en verwerken wij je bestelling.