Tonika Music is al bijna vier decennia toonaangevend in Nederland muziekland; een van de grootste en mooiste winkels, boordevol muziekinstrumenten.
Ook in de woelige winkeljaren die achter ons liggen zijn we ons blijven ontwikkelen, tot het rock-steady platform dat we online zijn geworden, in combinatie met onze stenen winkel.
Een knetterharde twee-eenheid! De grootste muziekwinkel van noord Nederland waren we al heel lang, dat zijn we nog steeds en we zijn nog lang niet klaar dus zullen we dat ook in de toekomst blijven. Die toekomst zien we vol vertrouwen tegemoet.

Op een enorme winkeloppervlakte hebben we alles staan waar een gitarist, toetsenist, (elektronische) drummer, DJ, geluidsman/vrouw, muziekproducent, zanger(es) of studioman/vrouw van droomt. Alles staat altijd speelklaar en aangesloten en in overleg mag je alles proberen. Niet alleen de winkelomgeving zelf blijven we voortdurend verbouwen, om aan de eisen van de strakke, moderne tijd te blijven voldoen, ook ons assortiment verandert voortdurend mee. We voeren alle bekende, grote A-merken. Stuk voor stuk keiharde namen die hun reputatie nog steeds waarmaken en die wereldwijd kiezen voor sterke platforms waarop hun instrumenten en apparatuur worden geshowd, op een wijze zoals zij dat in perfectie voor ogen hebben.
Voor de regio noord Nederland is Tonika Music het platform waar men massaal voor heeft gekozen als grootste en belangrijkste dealer!
Als Showcase Dealer, of Premium Dealer ben je aan je stand verplicht om de bekende merken breed in huis te hebben om een representatief beeld van een merk te kunnen geven.
Dat hebben wij natuurlijk. Veel merken voeren we trouwens exclusief voor noord Nederland.
Daarnaast worden onze productexperts voortdurend getraind door de technici en ontwikkelaars van de grote merken. Met hun kennis kunnen onze mensen jou, als klant van onze winkel, op weg helpen om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van apparatuur en instrumenten.

Ons verkoopteam bestaat uit mensen die zelf ook actief zijn als muzikant en in bandjes spelen. Zo weten ze wat jou beweegt en kunnen ze goed met je meedenken. Zonder uit het oog te verliezen dat beginnende muzikanten en hobbyisten net zoveel aandacht nodig hebben. We maken geen onderscheid in kennis- en/of speelniveau. We helpen graag iedereen op weg.

We hechten enorm aan een lekker sfeertje in de winkel, zodat iedereen ongedwongen en relaxt rond kan kijken. We doen ons uiterste best om onze zorgvuldige aandacht voor jou, de klant, ook online te vertalen.
Dat betekent dat er ook in de webshop even zorgvuldig wordt gekeken naar bestellingen. Klopt het allemaal wel wat er wordt besteld? Past het bij elkaar? Bij twijfel bellen of emailen we even met de klant. Vaak blijkt er dan sprake van vergissingen, die we voor verzending nog kunnen rechtzetten, in overleg met jou natuurlijk! In de KiyOh klantbeoordelingen scoren we gemiddeld een 9. Dat betekent veel voor ons: waardering van onze online-klanten gaat gelijk op met de waardering van de klanten in onze stenen winkel. En dat is precies waar wij naar streven: het even goed, vriendelijk en perfect doen online als in de stenen winkel in Groningen!

We doen ons uiterste best om zowel in de winkel als online met de klant mee te denken.
We houden niet van domweg dozen schuiven. Nadenken en meedenken met hetgeen we doen vinden we belangrijk, omdat het bij jou, onze klant, teleurstellingen kan voorkomen.
Het zit al bijna 40 jaar in onze genen om het jou, de klant, naar de zin te maken. Dat doen we graag en dat doen we goed en dat willen we heel graag voor jou blijven doen!