Omdat we het leuk vinden dat je ons ontdekt hebt, bieden we je als welkomstcadeau
een éénmalige korting op je eerste aankoop bij ons online of in de winkel:

kortingscode.png

Tonika Music is de belangrijkste muziekwinkel van het noorden, en by far de allergrootste qua oppervlak!
De grote A-merken in de muziekindustrie hebben onze winkel aangemerkt als het juiste platform voor de presentatie en verkoop van hun instrumenten en apparatuur, vanwege onze grootte, onze eigentijdse inrichting en ons zeer deskundige personeel op iedere afdeling.

Zo zijn we als enige in het noorden Gibson en Epiphone dealer, Godin dealer en Kool & Elfring dealer. Voor Fender zijn we de enige Premium Showcase Dealer en voor Roland de enige Platinum Dealer.

 

landingspagina-afdelingen-gitaren_1.jpg

Onze gitaar/bas-afdeling is de grootste trekker van de winkel, een Walhalla voor iedere gitarist en bassist. We werken er hard aan om altijd ca. 80 bassen in huis te hebben en zo’n 900 gitaren. Ook voor linkshandigen hebben we altijd aanbod. En, eveneens belangrijk: een versterkeraanbod wat navenant is in omvang!

Natuurlijk hebben we ook een eindeloos aanbod in effectapparatuur, van alle bekende, grote merken. Toys voor de boys…ja, ook die mag je gewoon proberen. Op de gitaarafdeling kun je genieten van alle bekende merken, zoals Fender, Squier, Gibson, Epiphone, Ibanez, Eastman, Martin, Taylor, Takamine, Alahmbra, Salvador en ga maar door…

Bij ons hangt/staat alles speelklaar in de winkel en je bent van harte welkom om zelf te proberen.

Ontdek onze gitaarafdeling

 

De toetsenafdeling biedt (bijna) alles van Roland, het belangrijkste merk. Maar ook Nord, Korg en Yamaha ontbreken natuurlijk niet. De elektronische drumafdeling is groot en bevat alle modellen V-Drums van Roland en een groot aanbod van Yamaha. Een uitdaging voor veel drummers. Ook de DJ afdeling biedt een ongekend aanbod voor DJ’s. Ook hier geldt dat je gewoon lekker kunt proberen. Ben je beginnend? We helpen je graag op weg.

Ontdek onze toetsenafdeling

 

Producers kunnen hun hart ophalen op de studio afdeling en onze zelfbedienings ‘kleinspul’ afdeling, tenslotte, is gewoon een snoepwinkeltje voor iedere muziekliefhebber!

ONTDEK DE AFDELING STUDIO Ontdek het kleingoed