Advies nodig?

 

Wil je een instrument of een uitgebreide set-up aanschaffen, maar je weet niet precies welk instrument of welke set-up, zet dan jouw eisen op een rij en wij helpen je met het maken van een keuze. De instrumenten zijn uiteindelijk de "tools" die jou in staat moeten stellen die muziek te maken die jij wilt. Kom je voor iets langs waarvan je denkt dat het wat meer tijd in beslag gaat nemen, bel of e-mail dan even van te voren om een afspraak te maken.

 

Speciale onderdelen of accessoires nodig?

Iets gehoord en (nog) niet gevonden bij Tonika Music? Speciale onderdelen of accessoires nodig? Informeer in ons Infocentrum naar de levertijden en prijzen van het bewuste artikel. Want wat we nu niet in huis hebben kunnen we ongetwijfeld voor je bestellen. Bestelde artikelen hebben we meestal binnen 14 dagen in huis. Mocht dat anders zijn, dan proberen we je dat van te voren te laten weten.

 

Vragen?

Heb je vragen over een speciaal apparaat of instrument, e-mail op info@tonika.nl ons het merk en het type door. We zoeken het voor je uit en mailen je terug.