Transport in eigen hand

Voor gekochte producten uit onze fysieke winkel in Groningen (dus niet in de webshop) heeft Tonika Music een eigen transportafdeling. Bezorgen doen we dus zelf. Dat heeft als groot voordeel dat we duidelijk een afspraak kunnen maken over de dag en het tijdstip waarop we bij je komen bezorgen. Je zit nooit onnodig te wachten en dat is wel zo prettig!

 We bezorgen instrumenten en apparatuur die niet in een normale middenklasse personenauto passen GRATIS in de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe, met uitzondering van de Waddeneilanden, daarvoor moeten we helaas wel de bezorgkosten in rekening brengen.    

Buiten de drie noordelijke provincies bezorgen we eventueel zelf, op afspraak en na opgave van de kosten, of we laten bezorgen met PostNL of UPS. Ook daarvoor laten we je vooraf weten welke kosten dit met zich meebrengt, zodat je nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

 

 

Service en bezorging

Tonika Music bezorgt op afspraak. Dat houden wij simpel: we spreken gewoon een dag en een tijd af, zodat jij niet eindeloos zit te wachten. Wanneer je aankopen thuis bezorgd wilt hebben die je ook zelf zou kunnen meenemen, dan spreken we van te voren af of dit kosten met zich meebrengt (afhankelijk van het aankoopbedrag) en zo ja, hoeveel kosten dat dan zijn.

Het bovenstaande geldt voor producten die in onze fysieke winkel zijn gekocht. Voor producten uit de webshop gelden de andere verzendkosten.