Een baan bij Tonika Music

Tonika Music is een van de grootste rockshops van Nederland.

 

Dit niveau hebben we bereikt door een up-to-date assortiment instrumenten en apparatuur, scherpe prijzen en een zeer deskundig verkoopteam dat aandacht voor de klant en perfecte service hoog in het vaandel heeft staan. Het komt voor dat medewerkers ons team verlaten en dat we dus nieuwe collega’s nodig hebben. Vacatures vervullen we middels een bestand ‘open sollicitaties’. Het hele jaar door ontvangen we open sollicitatiebrieven die we goed bewaren en waarop we reageren wanneer er een vacature ontstaat. Heb jij zin om je handen flink uit de mouwen te steken als lid van ons verkoopteam? Stuur ons dan een open sollicitatiebrief, zodat we jouw gegevens in ons bestand kunnen opnemen.

 

Wij zoeken:

  • Representatieve, enthousiaste collega’s met een zeer verzorgde persoonlijke presentatie, passend binnen het Tonika Music Team.
  • Je moet met een open, nieuwsgierige blik de wereld inkijken en er zin in hebben om aan de slag te gaan.
  • Je moet een makkelijke, goede spreker zijn.
  • Je moet beschikken over scherp commercieel inzicht, gedreven verkooptalent en aantoonbare vakkennis op muziekgebied.
  • Het moet in je bloed zitten dat je mensen graag iets wilt verkopen en dat je in staat bent om met een flinke dosis flair op de winkelvloer te lopen.
  • Overtuigingskracht en zelfverzekerdheid zijn onmisbare elementen bij het tot stand brengen van verkopen en ook hierover moet je dus in voldoende mate beschikken.
  • Je moet minimaal een MBO werk- en denkniveau hebben en zeer goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden. De Engelse taal moet je goed beheersen, in woord en geschrift.
  • Daarnaast is het van belang dat je weet wat een muzikant beweegt; het is een pre wanneer je in een bandje speelt of hebt gespeeld.
  • We hanteren een strikt anti-rookbeleid bij Tonika Music; niet-rokers hebben altijd de voorkeur.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, (daarmee bedoelen we dat je op alle punten voldoet aan het profiel en niet slechts op enkele punten), dan kun je een open sollicitatiebrief, voorzien van een recente foto, emailen naar:

Tonika Music B.V.

t.a.v. Nancy Zoutman – Melessen

Regattaweg 5

9731 AJ Groningen

info@tonika.nl

 

 

We willen graag een goed gemotiveerde sollicitatiebrief, voorzien van een C.V. en een recente foto.

Complete open sollicitaties nemen we in behandeling.