Fender HotRod Cabinet Lacquered Tweed

Fender HotRod Cabinet Lacquered Tweed

Fender

2231010700

Nieuw

De Fender Hot Rod Deluxe 112 Enclosure cabinet gitaarversterker is voor de gitarist die op zoek is naar extra horsepower. De perfecte aanvulling op verschillende combo versterkers zoals de Ho Rod Deluxe en Blues Deluxe.

Meer details

€ 399.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

12” Celestion® G12P-80 speaker

Closed back construction

Removable glide cups for stacking

Classic Fender look

Speaker cable and fitted cover included

KleurLacquered Tweed

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.