Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan… 

Jacqueline Winter heeft maar liefst 27 jaar bij Tonika Music gewerkt! Dat is niet niks in een tijd van jobhoppen en snelle veranderingen. Toch is nu voor haar het tijdstip aangebroken om een carrièreswitch te maken. ‘We worden er allemaal niet jonger op, ik dus ook niet’, lacht Jacqueline, ‘en als ik nog een keer wil veranderen dan moet ik dat echt nu doen. Over een paar jaar wordt ‘em dat niet meer’.

Ze gaat de muziekbranche achter zich laten en duikt in de studieboeken, voor de wereld van de beveiliging. Iets totaal anders dus. ‘Ik heb er zin in’, vervolgt Jacqueline haar verhaal, ‘ik heb het al deze jaren enorm naar mijn zin gehad bij Tonika Music. Het was altijd erg gezellig en relaxt. Maar ik kijk er ook vol verwachting naar uit om iets totaal anders te gaan doen. De beveiligingsbranche zal een totaal andere dynamiek hebben. Dat vind ik toch wel een hele uitdaging!’

1 November aanstaande is het zover, dan begint ze in haar nieuwe baan. Dat betekent dat dinsdag 30 oktober haar laatste werkdag is bij Tonika Music. ‘Het is fijn dat dit nu al, op tijd, wordt aangekondigd’, zegt Jacqueline, ‘dan heb ik de mogelijkheid om van alle lieve, leuke klanten afscheid te nemen en van alle vertegenwoordigers waarmee ik door de jaren heen goed contact hebt gehad. Ik hoop dat iedereen voor 30 oktober nog even langs komt om gedag te zeggen. Dat lijkt me gezellig!’

 

Voor Tonika Music betekent het een grote verandering. Jacqueline was jarenlang het vertrouwde gezicht aan de balie en de stem aan de telefoon. Een deel van haar baan bestond ook uit inkoop. Naast het vaste assortiment artikelen deed Jacqueline ook klantbestellingen; het zoeken naar het juiste product voor een klant deed ze graag. Natuurlijk gaat het werk allemaal gewoon door in de winkel. Jacqueline werkt de maand oktober haar opvolgster Simone Eilert in. We hebben er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Team Tonika Music wensen Jacqueline enorm veel succes in haar nieuwe baan en veel geluk en voorspoed voor de toekomst. Het ga je goed!