Aanbieding! Fender Stratocaster American Vintage '65

Fender Stratocaster American Vintage '65

Fender

0111800866

Nieuw

Deze Fender Stratocaster van de american vintage lijn, is een limited edition in de kleur Burgundy Mist Metallic. Met deze compleet vernieuwde lijn laat Fender zien waar ze heen willen, maar ook zeker waar ze vandaan komen. Alle instrumenten uit een tijdspan van midden jaren vijftig tot midden jaren zestig, worden in deze serie tot in het kleinste detail geëvenaard. De gitaar heeft een lichtgewicht Alder body een ''Thick C'' shaped neck met een Rosewood toets en een three-ply slagplaat. De geluidsknoppen en element kappen zijn aged. Natuurlijk zijn ook de brug, zadels en tuners in de vintage style uitgevoerd.

 

Meer details

€ 1,699.00 incl. BTW

€ 1,395.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 2,624.49

 

Specificaties:
- Fender Stratocaster American Vintage '65 Burgundy Mist Metallic
- Lichtgewicht Alder body
- ''Thick mid '60's C'' Shape neck met gelamineerde Rosewood toets
- American vintage single coil '65 Gray-Bottom elementen ''SSS''
- Volume knop en twee tone knoppen (tone 1, neck pickup tone 2, bridge/middle pickup)
- 5 way switch ( 1.Neck 2.Neck/Middle 3.Middle 4.Middle/Bridge 5.Bridge)
- Three ply slagplaat wit
- Pearl dot inlay op de toets
- In de kleur Burgundy Mist Metallic
- Incl. Hard Shell Koffer

KleurBurgundy Mist Metallic
SeriesAmerican Vintage

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.