Fender Precision Bass American Elite

Fender Precision Bass American Elite

Fender

0196901774

Nieuw

Een update voor het klassieke Fender ontwerp in combinatie met revolutionaire technologie en geluid. Dit maakt de Fender American Elite Precision Bass elektrische basgitaar het nieuwe beest van de 21e eeuw. Deze gitaar heeft een elzenhouten body, esdoorn Compound Back Shape (Modern “C” naar “D”) en een 21 frets ebbenhouten toets. Het geheel wordt ondersteund door een 18V Preamp met actieve 3-band EQ, een New 4th Generation Noiseless brug element en een Elite Precision Bass midden element. Bij aankoop ontvang je een Fender Elite Molded Case om je nieuwe aanwinst veilig mee te vervoeren.

€ 2,245.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

KleurChampagne

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.