Fender Jazz Bass Adam Clayton

Fender Jazz Bass Adam Clayton

Fender

0190090846

Nieuw

De geschiedenis van de band U2, verstopt in de Fender Adam Clayton Jazz Bass elektrische basgitaar. Uitgevoerd met een elzen Jazz Bass body, esdoorn custom “C” hals met vintage style heel truss-rod en een 9,5” radius palissander toets met 20 medium jumbo fretten. Het geheel wordt ondersteund door twee Fender Custom Shop ‘60s single-coil Jazz Bass elementen en Vintage-style HiMass string-through-body brug. Bij aankoop ontvang je een stevige, originele hardshell Fender koffer om je nieuwe aanwinst veilig mee te vervoeren.

Meer details

€ 2,049.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 2,139.00

FEATURES

Sherwood Green Metallic gloss finish with matching headstock

Maple neck with custom "C" profile and vintage style heel truss-rod adjustment

9.5"-radius rosewood fingerboard with 20 medium jumbo frets and white pearloid block inlays

Dual Fender Custom Shop '60s single-coil Jazz Bass pickups

Vintage-style black plastic Jazz Bass control knobs

Vintage-style HiMass™ string-through-body/top-load bridge

KleurSherwood Green

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.