Fender Precision Bass Original 60's

Fender Precision Bass Original 60's

Fender

0190120802

Nieuw

Tijdens de Jaren 60 was de Precision Bass het werkpaard van de elektrische basgitaren. Van clubs in Detroit tot de warme stranden van zuid Californië, over waren ze te vinden. De Fender American Original ‘60s Precision Bass elektrische basgitaar heeft alle kenmerken van de P Bass die de wereld heeft veroverd. Uitgerust met een elzenhouten body, esdoorn “1963 C” hals en round-laminated palissander 20 frets toets. Het geheel wordt ondersteund door en Pure Vintage ’63 Split Single-Coil Precision Bass element en is afgewerkt in de kleur Lake Placid Blue.

€ 1,929.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 2,139.00
KleurLake Placid Blue

FENDER


PREMIUM SHOWCASE DEALER


Fender Musical Instruments Corporation is de naam voluit. ‘Fender’ is wereldwijd voldoende voor iedere muziekliefhebber om te weten dat het hier gaat om een van de grootste en beste gitaarbouwers ter wereld. Fender, THE SPIRIT OF ROCK-N-ROLL, in hoofdletters geschreven! Dat is waar dit merk voor staat met fantastische (bas)gitaren, versterkers etc. 
Fender legt de lat hoog voor zichzelf als het gaat om productie, kwaliteit en imago. Dealers die wereldwijd tot de Fender Familie mogen behoren worden met zorg gekozen.
Tonika Music is als enige voor noord Nederland en noord Duitsland Premium Showcase Dealer. Dat betekent dat we (vrijwel) alle instrumenten uit de Fender collectie in huis hebben en dat onze (bas)gitaristen weten waarover we het hebben. Tonika Music is daarmee HET podium van het noorden voor Fender!

Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.