Roland NE1 Noise Eater

Roland NE1 Noise Eater

Roland

NE1

Nieuw

De innovatieve Noise Eater-producten van Roland laten V-Drums-gebruikers op elk tijdstip drummen, zonder dat ze daarbij familieleden en buren storen.
Een van de vele voordelen van V-Drums en hun gepatenteerde mesh head-pads, is dat ze extreem stil zijn, waardoor gebruikers met een hoofdtelefoon kunnen oefenen en spelen.
Toch veroorzaakt de fysieke actie van een bas- of hi-hat-pedaal nog steeds ongewenst veel geluid en vloertrillingen.
De Noise Eater-producten van Roland rekenen af met die geluidsproblemen.


Volgens onderzoek van Roland zorgen de unieke Noise Eater-producten voor een geluidsvermindering van ongeveer 75 procent in vergelijking met pedalen die er geen gebruik van maken.
Een opmerkelijke verbetering die het voor V-Drums-gebruikers mogelijk maakt om zowel overdag als 's nachts te spelen, wanneer geluidsoverlast problemen zou opleveren.

De NE-1 Noise Eater is een klein geluidsisolerend vloerpaneel dat gemaakt is om samen met de NE-10 Noise Eater te functioneren.
Het beschikt over een compacte rubberen structuur die een maximale geluidsisolatie biedt.
Bij gebruik van een Roland KD-140/KD-120 V-Kick of een hi-hat-statief bij de Roland VH-13/VH-11 V-Hi-Hat, dienen de NE-10 onder het pedaal en de NE-1-units onder de poten van het statief gelegd te worden.

YT:u4Ak1BzBJlY

€ 10.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling


ROLAND


PLATINUM DEALER


Roland Corporation heeft vanuit Japan de wereld veroverd en is een van de leidende producenten wereldwijd van elektronische muziekinstrumenten en digitale apparatuur.
De belangrijkste inspiratiebron voor Roland is muzikale creativiteit ontwikkelen en ervan genieten, de Beste zijn is belangrijker dan de grootste en bovenal moet onderlinge verbondenheid van de Roland Familie wereldwijd een uitgangspunt zijn om met elkaar te streven naar een optimaal platform voor de muzikale consument. Roland stelt eisen aan zijn dealers wereldwijd. Tonika Music is voor Roland de enige Premium Dealer in het noorden, wat betekent dat we (vrijwel) alle Roland instrumenten in huis hebbenAkkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.