Roland AC40

Roland AC40

Roland

AC40

Nieuw

 Een toevoeging in de bestaande Rolad Ac serie versterkers. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor het versterken van akoestische instrumenten. Uitermate geschikt voor singer/songwriters.

 

- stereo versterker met 2x 6,5"luidsprekers
- stereo 2x 30 watt versterker
- stereo galm en chorus effect
- line en microfoon input
- automatische feedback functie
- stereo aux in voor het aansluiten van MP3 speler

€ 379.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 422.00

ROLAND


PLATINUM DEALER


Roland Corporation heeft vanuit Japan de wereld veroverd en is een van de leidende producenten wereldwijd van elektronische muziekinstrumenten en digitale apparatuur.
De belangrijkste inspiratiebron voor Roland is muzikale creativiteit ontwikkelen en ervan genieten, de Beste zijn is belangrijker dan de grootste en bovenal moet onderlinge verbondenheid van de Roland Familie wereldwijd een uitgangspunt zijn om met elkaar te streven naar een optimaal platform voor de muzikale consument. Roland stelt eisen aan zijn dealers wereldwijd. Tonika Music is voor Roland de enige Premium Dealer in het noorden, wat betekent dat we (vrijwel) alle Roland instrumenten in huis hebbenAkkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.