Roland Cube LM Monitor

Roland Cube LM Monitor

Roland

CUBELMWH

Nieuw

De bekende "Cube" serie van Roland heeft er een nieuw broertje bij gekregen.
De CUBE lite Monitor heeft microfoon en instrument ingangen, iOS interfacing en een 2.1-kanaals audio systeem van hoge kwaliteit.
De CUBE Lite Monitor is perfect om thuis van muziek te genieten met uw iPhone, iPad of iPod touch.
Sluit uw iOS-apparaat aan op de i-CUBE LINK-aansluiting en start vervolgens de gratis CUBE JAM app om te spelen en op te nemen.
Profiteer van de fantastische oefentools zoals snelheid / toonhoogte aanpassen, Center Cancel voor min-een-tracks en nog veel meer.
Stereo speakers en een geïntegreerde subwoofer leveren rijk geluid dat de ruimte vult, terwijl onboard effecten een aangename sfeer bieden om te zingen en instrumenten te spelen.
Aantrekkelijk en veelzijdig, de CUBE MONITOR Lite is ideaal voor muziek oefenen, entertainment en karaoke plezier.

Specificaties:

- Stijlvolle compacte monitorversterker met innovatieve i-CUBE Link functie
- 2.1 Channel audio systeem
- Stereo aux in, Line en Mic ingangen
- i-CUBE Link
- CUBE JAM app voor tempo en pitch variatie
- Stereo reverb en stereo echo

- inclusief voeding

YT:MnObru9sJ6k

 

€ 149.00

incl. BTW

Snelle levering

Altijd de beste service

Met persoonlijke aandacht

Door mensen die even nadenken over jouw bestelling

Adviesprijs: € 193.60
KleurWhite

ROLAND


PLATINUM DEALER


Roland Corporation heeft vanuit Japan de wereld veroverd en is een van de leidende producenten wereldwijd van elektronische muziekinstrumenten en digitale apparatuur.
De belangrijkste inspiratiebron voor Roland is muzikale creativiteit ontwikkelen en ervan genieten, de Beste zijn is belangrijker dan de grootste en bovenal moet onderlinge verbondenheid van de Roland Familie wereldwijd een uitgangspunt zijn om met elkaar te streven naar een optimaal platform voor de muzikale consument. Roland stelt eisen aan zijn dealers wereldwijd. Tonika Music is voor Roland de enige Premium Dealer in het noorden, wat betekent dat we (vrijwel) alle Roland instrumenten in huis hebbenAkkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.