DJ Mixers/Draaitafels 

Er zijn 5 producten
 • VRRMX60DIG

  De Reloop RMX-60 DIGITAL is een zeer degelijke en professionele 4+1-kanaals DJ-mixer met een uitgebreid scala aan mogelijkheden en on-board effecten.

  € 549.00
 • VRRMX30BPMBLK

   De opvolger van de populaire RMX-30 mixer van Reloop luistert naar de naam RMX-30 BPM BlackFire. Hij heeft een fraaie matzwarte afwerking van geborsteld aluminium en is voorzien van superheldere LED`s, waardoor zelfs in de meest schimmige DJ-booth het overzicht wordt bewaard.De verbeterde potentiometers en faders maken het werken met de 3-kanaals mixer...

  € 259.00
 • DJOCLATE

   2 kanaal audiomixer van Pepperdecks, werkt probleemloos met je MP3 speler, laptops,.Ideaal voor feestjes, sluit je telefoon van je vrienden aan en mix naadloos tussen jullie muziekDe Pepperdecks Djocalate kun je overal gebruiken, ook op de camping of in het park.Wordt geleverd met hoesje en 2 jack kabels.

  € 39.00
 • MX1

  De MX-1 Mix Performer brengt uw synths, drummachines, loops, DAW tracks, en meer in een enkele prestatie-geoptimaliseerde mengen instrument samen. Het combineren van elementen van een mixer, controle-surface, audio-interface, en een stepsequencer waarbij je stapgewijs je effecten kan bespelen. De MX-1 is ontworpen om het zenuwcentrum van uw elektronische...

  € 469.00
 • VRRP2000USB

  De RP-2000 USB van Reloop is een krachtige kwarts aangedreven draaitafel met een ingebouwde USB-interface. Het betaalbare en betrouwbare apparaat is bijzonder robuust gebouwd en geschikt voor zowel beginners als professionals.

  € 269.00
Akkoord

Tonika Music gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.