Ibanez 

Er zijn 42 producten
Ibanez
 • GRX70QATBB

  Een gitaar hoeft geen duizenden euro’s te kosten om goed geluid te produceren. De GIO series van Ibanez is hier een prachtig voorbeeld van. Met de Ibanez GIO GRX10QA Transparent Blue Bursturst kan jij helemaal losgaan. De kwaliteit van Ibanez is er zeker in terug te vinden maar dan voor een schappelijke prijs.

  € 179.00
 • RGAIX6FM

  Kwalitatief hoogwaardige Metal gitaar van Ibanez. Deze Ibanez RGAIX6FM elektrische Gitaar is uitgerust met 2 DiMarzio Fusion Edge pickups.

  € 799.00
 • AF75TDGVSB

  Een vol klinkende hollow body gitaar van Ibanez, met Bigsby.   Mahogany neck Artcore set-in neck type Maple top/back/sides Medium frets Bound Rosewood Pearl block inlay ART2 roller bridge with VBF70 Vintage Vibrato NeckPU: ACH1 BridgePU: ACH2 Gold hardware Vintage Sunburst

  € 619.00
 • S521MOL

    Een prachtige mahogany oil exemplaar uit de S-series(Slim) van Ibanez. Specs - Wizard III 3pc Maple neck - Mahogany body - Rosewood toets met "Offset dot" inlay - Jumbo frets - Vaste brug - Nek pickup INF (H) neck pu (Passive/Alnico) - Brug pickup INF (H) bridge pu (Passive/Ceramic)

  € 399.00
 • GSA60BS

  De Ibanez GSA60 is een veelzijdige gitaar met een prima kwaliteit voor een zeer goede prijs De humbucker in combinatie met de 2 single coil elementen geven je een scala aan geluidsmogelijkheden.  

  € 229.00
 • GRX70QATKS

  Een gitaar hoeft geen duizenden euro’s te kosten om goed geluid te produceren. De GIO series van Ibanez is hier een prachtig voorbeeld van. Met de Ibanez GIO GRX10QA Transparent Black Sunburst kan jij helemaal losgaan. De kwaliteit van Ibanez is er zeker in terug te vinden maar dan voor een schappelijke prijs.

  € 179.00
 • GSA60BKN

  De Ibanez GSA60 is een veelzijdige gitaar met een prima kwaliteit voor een zeer goede prijs De humbucker in combinatie met de 2 single coil elementen geven je een scala aan geluidsmogelijkheden.

  € 229.00
 • LGB30VYS

  De nieuwe Ibanez LGB30 george benson singnature gitaar heeft het uiterlijk en de kenmerlen van de exclusieve LGB300 en dat voor een fractie van de prijs. Hollow Body gitaar met spruce top en flamed maple back&sides. 3 piece mahoganu neck, ebony fretboard 2x Super 58 Custom humbuckers, wooden ART-1 bridge, GB tailpiece. GB logo on top of neck. Comes...

  € 1,099.00
 • AF75BS

  Prachtige full size jazz gitaar van Ibanez   - Artcore mahonie hals - maple top/back/sides - kleine frets - ART-1 brug - VT50 tailpiece - ACH1 hals element - ACH2 brug element - kleur: brown sunburst []AFS-C,RCG7006DCHT,LA06PPSW,GS601B

  € 429.00
 • GRG140WH

  Leuke gitaar uit de Gio-serie van Ibanez. Voor weinig geld heeft u leuke gitaar om te starten met de snelle solo's en stevige riffs.   Specs - Basswood body - Maple nek - Rosewood toets - 24 jumbo frets - White Dot fretboard inlays - 1x PSND humbucker pickup - 2x PSND single coil pickups - FAT 10 brug - 2-point tremolo

  € 209.00
 • AFJ91JLF

  spruce top/Flamed Maple back & sidesexpressionist 3pc Mahogany/Maple set-in neckbound Rosewood fretboard w/Pearl block inlaynarrow frets 20 frets ART-W bridgeWooden tailpiecesuper 58 custom (H) neck pu (Passive/Alnico)flatwound stringsgold hardware jet blue burst flat

  € 589.00
 • JS140

  De Ibanez JS140 is het nieuwe signature model van Joe Satriani met een lager ontworpen tremolo systeem voor meer comfort, en een Top-lock systeem die er voor zorgt dat de snaren langer in stemming blijven.

  € 839.00
 • GRX20JB

  Een gitaar hoeft geen duizenden euro’s te kosten om goed geluid te produceren. De GIO series van Ibanez is hier een prachtig voorbeeld van. Met de Ibanez GIO GRX20 Jewel Blue kan jij helemaal losgaan. De kwaliteit van Ibanez is er zeker in terug te vinden maar dan voor een schappelijke prijs.

  € 169.00
 • PM2AA

   Ibanez PM2-AA signature Pat Metheny, prachtihe jazz gitaar volledig uitgevoerd in maple. 1 element in de halspositie doet de rest.   - hollowbody jazz gitaar - maple top, back & sides - maple neck 648mm scale - 22 medium frets - pearl & abalone block inlay - ebony fingerboard - super 58 Custom humbucker pick-up - chrome hardware - antique amber...

  € 959.00
 • AG95DBS

  Deze Ibanez AG95 in Dark Brown Sunburst heeft een iets smallere body dan de meeste traditionele full-hollow bodies. Deze gitaar klinkt en speelt fantastisch. Er zitten 2 Super 58 Custom elementen in die een zeer warme klank hebben.

  € 649.00
 • AMV10ATCL

  Wie wil het niet, een vintage gitaar. Maar vaak zijn deze erg duur. Zelfs de gitaar de ge-reliced zijn kosten vaak erg veel. Maar Ibanez presenteerd met trots de Artcore Vintage serie. Deze serie geeft je het gevoel van een echt oud instrument maar voor een zeer betaalbare prijs. Geen onderdeeltje is gespaard. Alles is tot in detail prachtige ge-aged!

  € 529.00
 • JEMJRWH

  De Ibanez JEM Junior is de meest betaalbare signature gitaar van gitaarvirtuoos Steve Vai. Deze gitaar heeft 3 Quantum pickups en heeft een prachtige Tree of Life inlay op de rosewood toets.

  € 499.00
 • ASV10ATCL

  Vintage gitaren worden steeds populairder en daarmee betaal je nu torenhoge bedragen voor ze. Ibanez biedt daarom met trots de Artcore Vintage aan, het alternatief voor de te dure vintage modellen. De Ibanez ASV10A hollow body Tobacco Burst Low Gloss is een goed voorbeeld hoe Ibanez het heft aangepakt. Met elk onderdeel van de gitaar behandeld door...

  € 529.00
 • AF71FTBC

  Mooi afgewerkte hollow-body gitaar van Ibanez. Deze Ibanez AF71TBC is zeer geschikt voor jazz en blues.

  € 429.00
 • AFS75TTRD

  prachtige hollow body gitaar met tremelomaple top, back and sidesmedium fretsACH1 en ACH2 humbuckersmahogany hals en rosewood toets

  € 519.00
 • GRG121DX

  Bij de Gio serie van Ibanez staat kwaliteit in combinatie met een mooie prijs centraal. De Ibanez GRG121DX elektrische gitaar geniet van de Ibanez kwaliteit en speelervaring. Gemaakt met een mahonie body, GRG esdoorn nek en een palissander fretboard met Sharktooth inlay. Het geheel wordt ondersteund door twee IBZ-6 passieve humbucking pickups.

  € 229.00
 • RGA42FMBLF

  Bij sommige is de RGA42FM nog bekend, in 2009 werd hij uitgebracht als de eerste in de RGA Standard series. Nu in 2017 heeft hij een nieuwe frisse uitstraling gekregen en heeft Ibanez de technieken van toen en nu gecombineerd om deze prachtige elektrische gitaar uit te brengen. De Ibanez RA42FM elektrische gitaar bevat Quantum pickups voor een stevige...

  € 379.00
 • GRX70QATRB

  Een gitaar hoeft geen duizenden euro’s te kosten om goed geluid te produceren. De GIO series van Ibanez is hier een prachtig voorbeeld van. Met de Ibanez GIO GRX70QA Transparent Red Burst kan jij helemaal losgaan. De kwaliteit van Ibanez is er zeker in terug te vinden maar dan voor een schappelijke prijs.

  € 179.00
 • GRX20BKN

  Een gitaar hoeft geen duizenden euro’s te kosten om goed geluid te produceren. De GIO series van Ibanez is hier een prachtig voorbeeld van. Met de Ibanez GIO GRX20 Black Night kan jij helemaal losgaan. De kwaliteit van Ibanez is er zeker in terug te vinden maar dan voor een schappelijke prijs.

  € 169.00